Cégtörténet

A kilencvenes évek elején alapított M-Teampannon Építész és Mérnöki Iroda fiatal építészek és Ybl-díjas vezető tervezők közös alkotóműhelye, amely egy évtizede az építészirodák rangsorának élmezőnyében található. Városépítészeti együttesek, közepes- és nagyméretű középületek, felsőoktatási létesítmények építészeti tervezése tette cégünket országosan ismertté.

Tervezési alapelvünk az értékállóság, a szerkezeti tisztaság és következetesség, a környezeti illeszkedés anyaghasználatban és tömegformálásban, a kulturális-formai egyediség. A térbeli rendet keressük városban, épületben és belsőépítészeti részletekben egyaránt.

Megépült épületeink közül kiemelkedik a SOTE Oktatási-Kutatási Központ, az Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Központi Épület, a Debreceni Egyetem Élettudományi Épület és Könyvtár, a MOM Park lakóépületegyüttes, valamint a Magyar Design Központ.

Tevékenységünk a környezet- és településtervezéstől a komplex építészeti tervezésen át  műemléki felújításokig és belsőépítészeti terek kialakításáig terjed. Az iroda felépítése alkalmas az összetett feladatok megoldására. Munkánkba - igény szerint - külső szakértőket és művészeket is bevonunk.

A tervezés során formai prekoncepciók helyett a településstruktúra és a környezeti illeszkedés törvényeit, az építészeti formaképzés és az épületkonstrukció szerkesztési szabályait követjük, biztosítva az értékörző és értékteremtő megoldások egyensúlyát. 
A cég építészei közös filozófiára épülő egyedi arculatot képviselnek, ezért terveink és megépült házaink egyediségükben is illeszkednek a szűkebb és tágabb környezeti összefüggésekbe.

Tevékenységek köre

Építészeti tervezés

  • -középületek
  • -oktatási és kulturális létesítmények
  • -irodaépületek
  • -lakóegyüttesek
  • -ipari épületek

 Szerkezettervezés, belsőépítészet, környezettervezés